۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۴۳

استاندار کردستان:

ایران طلایه‌دار فعالیت‌های قرآنی و کردستان مظهر وحدت است

ایران طلایه‌دار فعالیت‌های قرآنی و کردستان مظهر وحدت است

سنندج_ استاندار کردستان گفت: ایران طلایه‌دار فعالیت‌های قرآنی و کردستان مظهر وحدت و برادری است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا شامگاه دوشنبه در آئین اختتامیه مسابقات ملی مدهامتان ضمن خیرمقدم به حاضران مدهامتان اظهار کرد: حضور شما قرآنیان به استانی که مظهر وحدت برادری و انسجام است و همواره مایه دلگرمی دوستان قرآن، اسلام و قرآن و مایه یاس دشمنان و بدخواهان بوده است خیرمقدم میگویم.

وی افزود: امید که همواره در پناه قرآن باشید و در عرصه قرآن قدم بردارید.

استاندار کردستان اضافه کرد: کشور ما طلایه‌دار فعالیت‌های قرآن است و امروز این رویداد در استان ما برگزار شده و مایه خوشحالی مردم شده است.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه به عنوان نظامی که براساس مبانی قرآنی شکل گرفته است، گفت: توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر تربیت حفاظ قرآن کریم باید احیا شود و راه‌اندازی این جشنواره با عنوان مدهامتان حرکتی در این مسیر است.

وی اعلام کرد: فعالیت‌های قرآنی تأثیرات فرهنگی زیادی بر استان دارد و فرصتی است فرزندان با قرآن انس بگیرند و جذابیت داشته باشد.

استاندار کردستان اضافه کرد: کردستان و سنندج به مسجد و مناره معروف است و کارهای قرآنی در این شهر مظهر وحدت و برادری است.

کد مطلب 6046356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha